Feel good have-tv

Have-tv, af den gode gam­meldags slags, er af en eller anden grund udfaset til fordel for konkur­rencer og kendis­ef­fekt. På blogs sniger der sig mere eller min­dre skjulte reklamer og spon­sor­erede indlæg ind. Men det får du ikke her.

Gart­nerens Have-TV, er garan­teret reklame­frit område. Med fokus på ind­hold og nydelse.

Morten Albek planter et Mag­no­li­a­træ. Se det i den nyeste video i Gart­nerens Have-TV.

Feel good-tv

Gart­nerens Have-TV, er gam­mel­davs have-tv når det er bedst. I mod­erne klæder forstås. For du kan se det online når det pass­er dig. Og se hvert afs­nit lige så mange gange du har lyst til det. Lige meget hvor i ver­den du er.

Men gam­meldags i den for­stand, at her giv­er jeg mig tid til at fork­lare hvad jeg gør i haven. Fil­met smukt og i roligt tem­po. Jeg har prøvet at trække alt det gode ind i Gart­nerens Have-TV som jeg selv elsker at se. Inspi­ra­tion og gode råd er det jeg gerne vil give videre til have­folket.

Feel good tv på den gode måde. Året rundt.

Torsdags video

Hver tors­dag udkom­mer en ny video online her på siden under Se Gart­nerens Have-TV. Har du kom­mentar­er eller forslag, er du mere end velkom­men til at sende det til mig.

Hver video vil være omkring 10 min. og følge sæso­nen. Ind­hold­et vil hov­ed­sageligt være her fra Gart­nerens Have, hvor du føl­ger det jeg laver i haven. Med fokus på, at det er noget du selv skal kunne få lyst til at gøre der­hjemme i din egen have.

Dagens video er om tuli­pan­løg i krukker, nyt­tevær­di­en af ned­faldne blade, og et Mag­no­li­a­træ der skal plantes et nyt sted. Næste uge er det bl.a. om æbler og Mor­mors æblek­age (ja, der føl­ger opskrift med) 🙂

HQ — bed­ste kvalitet

Alt er optaget og redi­geret pro­fes­sionelt, så du får video­er i top-kvalitet. Streamet i høj opløs­ning, så du får den bed­ste oplevelse.

Meld dig ind

Du får med det samme adgang til alle video­er når du melder dig ind. Og du kan se dem lige så mange gange det pass­er dig. Når du har lyst.

  • Kig med, og meld dig ind.
  • Det koster kun 59,- kr. om måne­den.
  • Ny video hver uge.
  • En mån­des gratis prøvepe­ri­ode, du kan opsige når som helst.
  • Abon­nement fornyes automa­tisk indtil det opsiges.

Jeg kan ikke garan­tere Daisy (kat­ten) er med hver gang, for kat­te bestem­mer jo lidt selv. Men hun optræder ofte i video­erne. Hold øje med hende. 🙂 

Please fol­low and like us:
error

Kommentarer

Scroll til toppen
%d bloggers like this: