Have-premiere

Så er Gartnerens Have-TV on air

Det har jeg glædet mig til længe. Hver uge en ny video med ind­hold om haven lige nu. Første medlems-video online fra i dag.

Jeg vil bestræbe mig på at holde det på et jord­nært niveau, så det vil være opnåeligt for de fleste. Men man kan også se med bare for at blive inspir­eret.

Hvorfor hedder det Have-TV?

Det er måske lidt gam­meldags i de her mul­ti-medie-tider, med video på Face­book, Snapchat, Insta­gram m.v. Og helt tv er det ikke, for det er jo en stream­ing tjen­este, hvor du kan se video­erne nøjagtigt når det pass­er dig.

Titlen Gart­nerens Have-TV, er for at sig­nalere, at det er grundigt og vel­pro­duc­eret “som i gam­le dage.” Med infor­ma­tion­er, der kan bruges konkret. Fil­met og klip­pet, så det også bare kan nydes.

Hvad og hvorfor

Hver video vil tage udgangspunkt i årsti­den, og langt det meste vil være optaget lige her i Gart­nerens Have. Lige nu er det efterårets gøremål som vil være emnet, og om lidt — før vi aner — bliv­er det jul. Og jeg vil glæde mig til at sprede julestemnin­gen fra haven og havean­nek­set til decem­ber.

Med en bag­grund som gart­ner og blom­s­ter­deko­ratør, har jeg et fagligt fun­da­ment for at fortælle det jeg ved. Men jeg har også i mange år ernæret mig som fotograf, og kan der­for pro­duc­ere video­er af høj kvalitet. Jeg tror det er vigtigt, at både ind­hold og præsen­ta­tion, er af høj kvalitet. Jeg synes der man­gler have-tv i den genre, så det vil jeg prøve at råde bod på med Gart­nerens Have-TV.

HUSK: første måned er en gratis prøvepe­ri­ode. Meld dig ind nu, og se med 🙂

 

Please fol­low and like us:
error

2 kommentarer til “Have-premiere”

Kommentarer

Scroll til toppen
%d bloggers like this: