Info

cropped-cropped-albekbonsailheader-2017.png

Morten Albek – Albek Bonsai Studio

l1004518Hjemmesiden/bloggen skrives af Morten Albek. Jeg har dyrket bonsaikunsten i mere end 25 år, og er international bonsai-underviser.

Jeg har også en side på engelsk, som du finder her www.shohin-europe.com

Jeg afholder workshops og demonstrerer bonsaiteknikker på alle størrelser bonsai. Derudover underviser jeg i opstilling (display) af bonsai, både til konkurrence og de traditionelle Tokonoma-opstillinger.

I 2014 blev jeg udnævnt til Ambassadør for Shanghai Botaniske Haves bonsaisamling. Jeg har skrevet bogen om Shohin-bonsai, ‘Majesty in Miniature, Shohin Bonsai, unlocking the secrets of small trees’. Derudover underviser jeg ved workshops og bonsai-demo ude i verden, bl.a. i Brasilien, Tyskland, England, Kina og Indien. Jeg har også rejst i Japan og Kina for at se bonsai og japanske haver.

000_0639
Lonicera nitida, Myrte Gedeblad.

Siden her er mine personlige oplevelser med bonsai, haven, udstillinger m.m. som forhåbentligt kan være til inspiration for andre.

Morten Albek er også del af Fuchi Bonsai, sammen med Johnny Eslykke og Torben Pedersen. Se mere her: http://www.fuchi-bonsai.com

Alt materiale er omfattet af ophavsretsloven, og det betyder at tekst, illustrationer og fotos ikke må videreudnyttes eller gengives, hverken elektronisk eller på tryk, uden skriftlig tilladelse.

L1007949

Reklamer